Të gjithë mund të ndërtojnë website, ne ju gjejmë klientë
dhe i konvertojmë
ato në fitime!

KONTAKTO TANI

Rreth Nesh

Agjensi Marketingu për bizneset e vogla!

Ne përdorim marketingun në internet për të siguruar mbështetjen e duhur për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme, për t'i ndihmuar ata të zgjerohen dhe të arrijnë klientët e rinj menjëherë. Bëni një investim të qëndrueshëm në rritjen e kompanisë suaj dhe shikoni përpara.

 • Më shumë kontakte që në ditët e para.
 • Rritje të presences online.
 • Buxhet i limituar.
 • Ekip profesional.
 • Korrektësi dhe mirëkuptim.
 • Zgjidhje efektive.

Shërbimet Tona

Agjensi Marketingu për bizneset e vogla!

Web Development

Zhvillojmë website, me modelet e dizajnave të fundit.

Google My Business

Presencë të kualifikuar në google. Pamje 3D të biznesit tuaj në Google.

Google Ads

Të jesh i pari në google do të thotë më shumë klientë për biznesin tuaj.

Get more costumers

Me metodat tona është më e thjeshtë për të gjetur klientë të rinj.

Grow Leads

Rritja e kontakteve me anë të rrjeteve sociale, është pika jonë më e fortë.

Click and Call

Të duhen më shumë telefonata?! Je ne vendin e duhur.

Përse duhet të na zgjidhi ne?

Të gjithe mund të ndërtojnë website, ne ju ndërtojme website që konvertojne klientë!.

KLIENTET TUAJ JANE GJITHEANDEJ. NE I SJELLIM ATA TEK JU ..

Keni një biznes të vogël? A e dini se klientët tuaj të mundshëm janë kudo, përreth jush? Ne ju ndihmojmë t'i përgjoni ato, duke bërë që biznesi juaj lokal të rritet me shpejtësi. Përmes shërbimeve dixhitale dhe një strategjie në internet që përmirëson praninë tuaj në internet dhe rrit shikueshmërinë tuaj, ne ju ndihmojmë të zgjeroni tregun tuaj dhe ta bëni atë të përmbushë ambiciet tuaja.

MERR Më SHUMë KLIENT

Digital marketing ju ndihmon për të zgjeruar komunitetin tuaj, mundësi më shumë për klientë të rinj.

RRIT PRESENCEN ONLINE

Përmes Google My Business ose një Webiste të personalizuar ju mund të shikoni menjëherë ndryshime të mëdha në presencën tuaj online

VEPRO, NJE MUNDESI E MIRE PER TY

Mos prisni, merrni vendimin e duhur dhe zgjidhni një partner të besueshëm për të ardhmen e kompanisë tuaj.

274

Clients

421

Projects

1,364

Hours Of Support

18

Hard Workers

Kontakto Tani

Cdo ditë njerëzit kërkojnë në internet, pikërisht në zonën tuaj, për aktivitete si tuajat. Ju mund t'i njoftoni ata që jeni atje dhe të merrni thirrjet e tyre direkt në telefonin tuaj. Na kontaktoni drejtpërdrejt në Whatsapp për më shumë informacion.

Më shumë klient nga rrjetet sociale?

Në procesin që forcon praninë tuaj dixhitale dhe ju bën të keni më shumë klientë, ne ju ndjekim hap pas hapi me një ekip që është gjithmonë i disponueshëm, i gatshëm t'u përgjigjet kërkesave dhe t'ju dëgjojë. Pse te presim?

Sot është më mirë se nesër të filloni të merrni klientë të rinj dhe të takoni të ardhmen. Kërkoni një nga shërbimet tona dhe jepni krahë strategjisë tuaj dixhitale.

Town Web MESSENGER.

Biseda online që rrit numrin e klientëve tuaj

Cfarë mund të jetë më mirë sesa t’i jepni klientit përgjigjen e duhur, vetëm kur ata e kërkojnë atë? Me Town Web Messenger ju mund t'i përgjigjeni në kohë reale vizitorëve që shfletojnë faqen tuaj, direkt nga Aplikacioni ynë.

Dëshironi të shihni shitjet tuaja të rriten? Me "Town Web Messenger" jeni vazhdimisht në kontakt me klientët tuaj, për t'i udhëhequr ata në kohë reale dhe për të rritur shndërrimet.

Vetëm disa nga punët tona

 • All
 • App
 • Card
 • Web

App 1

App

Web 3

Web

App 2

App

Card 2

Card

Web 2

Web

App 3

App

Card 1

Card

Card 3

Card

Web 1

Web

Komente

Skuadra

Start small with a big idea!

Alban Hoxha

Chief Executive Officer

Agim Permaku

Graphic Designer

Edison Shehu

CTO

Julian Toptani

Developer

Our Clients

Frequently Asked Questions

If you have any question Contact Us!

 • SSL Certificates inspire trust and show visitors that you value their privacy. An SSL Cert protects your customers' sensitive information such as their name, address, password, or credit card number by encrypting the data during transmission from their computer to your web server. SSL is the standard for web security, and a Server Certificate is required by most merchant account services – you'll need one if you plan to accept credit cards on your website.

 • SSL stands for Secure Socket Layer. It might sound complex, but it's really not. SSL Certificates validate your website's identity, and encrypt the information visitors send to, or receive from, your site. This keeps thieves from spying on any exchange between you and your shoppers. When you have an SSL Certificate protecting your website, your customers can rest assured that the information they enter on any secured page is private and can't be viewed by cyber crooks. Instant makes it easy to install your certificate and secure your server.

 • When your SSL certificate is issued, we send an email to let you know. What happens next depends on where your site is hosted and the options you chose when you bought the certificate. If you chose web hosting, Website Builder or Online Store will take care of everything for you. If you host your website with another company or use our VPS or Dedicated Servers.

 • Every domain is unique, just like every physical address or telephone number. But you want a domain that really sets you apart and reflects your brand, style or personality – the type of domain name that clients will be sure to remember.

 • Search for a domain name that's easy for people to remember and spell. This approach can help establish your brand and credibility. Unless your brand name is already well established, purposeful misspellings will just confuse potential clients and website visitors.

 • Your domain name is how people find you online, so choosing the right one for your website can seem overwhelming at first. But don’t get intimidated — as the largest domain registrar, we’re here to help you get online.